Hus på Costa Blanca

 

CasaLasDunas håller dig informerad om utvecklingen och utbudet av fastigheter på Costa Blanca. Dagligen uppdateras urvalet av bostäder på Costa Blanca, den ekonomiskt och skatträttsliga informationen och allt som har att göra med köpet av en fastighet i Spanien. Förutom försäljning har vi också ett omfattande uthyrningserbjudande, både för semester och övervintring.

 
Hus på Costa Blanca, då kan du känna dig säker med CasaLasDunas!

När vintervädret närmar sig, lockas många Skandinaver till sina härliga bostäder på Costa Blanca. En populär plats att tillbringa vintern. Under sommaren är här fullt liv 24 timmar om dygnet, under vintermånaderna är det lugnare, men det finns fortfarande mycket att göra. Förutom städerna finns mycket att se. Tänk på Santa Barbara-slottet eller den pittoreska bergsbyn Guadalest. En jeep safari genom inlandet, en resa genom palm skog av Elche eller ett besök på en av de spektakulära nattklubbar som definitivt är värt ett besök. Costa Blanca, platsen att vara !!!

 

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer