Köpa hus i Spanien

 

Fler och fler människor köper hus i Spanien. Vem älskar inte ett andra hem i Spanien? Ett område där det fortfarande finns mycket turism och där du kan njuta av ett behagligt klimat? Det är inte för inte som Spanjorerna själva i alla år har njutit av sitt eget land för sin semester. Om du funderar på att köpa ett hus i Spanien, är Costa Blanca eller Costa Calida den bästa platsen för din investering! Vackra städer och fiskelägen med äkta spansk kultur. Costa Blanca är känt för det bästa klimatet i Europa. Såväl nybyggda hus, byggprojekt för nya villor, tomter, lägenheter, villor, gårdar och radhus, kontakta oss.

Allt om att köpa ett hus i Spanien
CasaLasDunas, din fastighet konsult och fastighetsmäklare på Costa Blanca och Costa Calida i Spanien. CasaLasDunas har också sin egen uthyrningsorganisation och servicekontor. Här hjälper vi intresserade i att köpa eller hyra sitt drömhus. För information boka en tid med oss i ditt hem eller på vårt kontor i Denia El Campello eller San Fulgencio / La Marina. Vill du också njuta av ett andra hem i Spanien? Vi hjälper dig före, under och efter köpet av ditt hem på Costa Blanca eller Costa Calida.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer