Eco Villa / Eco Casa

 
  • Miljövänlig
  • Brandskydd enl HCFK
  • Jordbävning skyddad

 

Mera hållbart och med kortare byggtid än traditionellt bygge
 

CasaLasDuanas kan nu erbjuda ett miljövänligt hus. 5 till 6 månader efter byggstart, kan du inreda din villa och flytta in.
Ett nytt, ekologiskt byggsystem, baserat på användning av polystyren-paneler, som sprutas med mikro-betong. Det nya systemet är ursprungligen från Tyskland och är mer motståndskraftig mot extrema temperaturer och med bra isolationsvärde kan du också spara in 40% av kostnaden som normalt går åt till uppvärmning.
 

Vårt nya byggsystem har många fördelar jämfört med traditionella metoder:
 

Avsaknad av pelare:
Polystyrenpanelerna bildar den bärande strukturen och väggarna i byggnaden. Av denna anledning behövs det inga bärande pelare. Detta gör rumsindelningen mer flexibel och gör det enklare att tillämpa moderna linjer. Avsaknaden av pelarna ger också mer boyta.

Kortare byggtid:
Arbetet med denna villa kan pågå kontinuerligt och en större grupp hantverkare kan jobba samtidigt. Detta säkerställer att denna villa kan vara nyckelklar på bara fem månader efter byggstart.
 

Akustiskt isolerat, brandsäkra och jordbävningssäkra.
 

Mer motståndskraftiga mot eventuella sprickor:
Genom konstruktionssättet av denna bostad, ger detta tillräckligt med rörlighet i konstruktionen. Därför kommer det inte att uppstå några sprickor efter slutförandet av bygget.

Som med alla våra designer, kan färgerna på fasader och interiörer väljas från ett brett spektrum av färger. Bilderna representerar några av dessa färger. Ofta är det svårt att från en ritning se hur din nya villa kommer att se ut. Av denna anledning erbjuder vi varje kund en 3D-vy, som visar hur det kommer att se ut. Detta gör processen att välja material och färger lättare.
 

Fråga efter vår broschyr

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer