Vem är vi

 

 

     

wie is CasaLasDunas

verhuur en verkoop kantoor Costa Blanca

Appartementen Costa Blanca

 

CasaLasDunas är et uthyrnings och försäljningsföretag för hela Costa Blanca och Costa Calida. Vi är ett familjeföretag med fokus på engelska och holländska talande kunder och numera även skandinaviska kunder. Våra fastigheter är belägna mellan havet och upp till 50 km från kusten och består av lägenheter, bungalower, rustika Fincas, villor och tomter upp till 10.000 m² för att bygga ditt drömhus.
 
Med vår personlig rådgivning kan vi erbjuda kunderna möjlighet att välja rätt plats i lugn och ro, eftersom mycket handlar om att hitta den perfekta platsen. När du har köpt en fastighet, kan du sedan överväga om du vill hyra ut. När du hyr ut din bostad kommer du att ha en extra inkomst för att betala för dina lån, spara en slant eller investera i ytterligare en fastighet och allt i ett land med det mest hälsosamma klimatet i världen. Och sist men inte minst, på ett avstånd på mindre än 3 timmar flygresa ser världen helt annorlunda ut.
 
"Att leva och arbeta" är vår 2: a motto; med all den erfarenhet du har med dig från Skandinavien finns det arbete i Spanien,  den skandinaviska mentaliteten är mycket välkomen på den spanska arbetsmarknaden eller så kan du starta ditt eget spanska företag. Aktiebolag i Spanien kallas "sl", vi kan hjälpa dig att registrera ditt egen "sl".
 
Och vår 3: e motto "allt under ett tak" betyder att det inte slutar med att köpa ett hus. När du har köpt huset kan du ha en mängd frågor. Så som vem som tittar till vår fastighet när vi inte är där? Vem tar hand om försäkring? Vem kan göra små ändringar på fastigheten? Eller har frågor såsom säkerhet, internet, TV, vattenrening, skatt, juridiska frågor, testamente och så vidare. Vi erbjuder dig hjälp med alla dina frågor som har att göra med ditt drömhus i Spanien.
 
Kaffet är klart!
 

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer