Vem är vi

 

 

     

wie is CasaLasDunas

verhuur en verkoop kantoor Costa Blanca

Appartementen Costa Blanca

 

CasaLasDunas är et uthyrnings och försäljningsföretag för hela Costa Blanca och Costa Calida. Vi är ett familjeföretag med fokus på engelska och holländska talande kunder och numera även skandinaviska kunder. Våra fastigheter är belägna mellan havet och upp till 50 km från kusten och består av lägenheter, bungalower, rustika Fincas, villor och tomter upp till 10.000 m² för att bygga ditt drömhus.
 
Med vår personlig rådgivning kan vi erbjuda kunderna möjlighet att välja rätt plats i lugn och ro, eftersom mycket handlar om att hitta den perfekta platsen. När du har köpt en fastighet, kan du sedan överväga om du vill hyra ut. När du hyr ut din bostad kommer du att ha en extra inkomst för att betala för dina lån, spara en slant eller investera i ytterligare en fastighet och allt i ett land med det mest hälsosamma klimatet i världen. Och sist men inte minst, på ett avstånd på mindre än 3 timmar flygresa ser världen helt annorlunda ut.
 
"Att leva och arbeta" är vår 2: a motto; med all den erfarenhet du har med dig från Skandinavien finns det arbete i Spanien,  den skandinaviska mentaliteten är mycket välkomen på den spanska arbetsmarknaden eller så kan du starta ditt eget spanska företag. Aktiebolag i Spanien kallas "sl", vi kan hjälpa dig att registrera ditt egen "sl".
 
Och vår 3: e motto "allt under ett tak" betyder att det inte slutar med att köpa ett hus. När du har köpt huset kan du ha en mängd frågor. Så som vem som tittar till vår fastighet när vi inte är där? Vem tar hand om försäkring? Vem kan göra små ändringar på fastigheten? Eller har frågor såsom säkerhet, internet, TV, vattenrening, skatt, juridiska frågor, testamente och så vidare. Vi erbjuder dig hjälp med alla dina frågor som har att göra med ditt drömhus i Spanien.
 
Kaffet är klart!
 

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer