Bostadsuthyrning

     

Woning verhuren Costa Blanca

Woning beheren Costa Blanca

CasaLasDunas

 

Du är stolt ägare till en fastighet i Spanien.
Du har funderingar på att hyra ut den ? Du kan tjäna pengar på din fastighet när du inte använder den själv. Många tycker det är ett problem att hitta rätt person eller företag för att sköta detta.
Vi på CasaLasDunas har stor erfarenhet i fastighetsuthyrning. Efter att du har bestämt dina villkor och ditt pris, ordnar vi resten. Vi håller dig uppdaterad om uthyrningsperioder och överenskommet belopp förs över till ditt konto. Städning vill bli ordnad av oss, och självklart ser vi efter underhållet av din fastighet. Detta är ett enkelt sätt att tjäna extra pengar och om din fastighet är bebodd innebär det även mindre chans för inbrott.


Hyra ut din fastighet.
Lite extrapengar till dina lån eller en semesterresa. Men vad med alla mina saker, vad för sorts människor vill hya min fastighet ? Vilket pris skall jag ta, och vad vill hyrestagarna ha för förväntningar ? Detta är frågor du ställer dig själv. Du kan självklart hyra ut själv till släkt och vänner, men du behöver fortfarande någon nära till hands som kan kolla att allt fungerar. Vi kan hjälpa dig med alla dina frågor.

Städservice
Vår städservice använder endast utbildad personal för att säkerställa att din bostad är tip top när gästerna anländer för sin vistelse, och när de har åkt. Vår tvättservice är också tillgänglig.

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer