Bostadsuthyrning

     

Woning verhuren Costa Blanca

Woning beheren Costa Blanca

CasaLasDunas

 

Du är stolt ägare till en fastighet i Spanien.
Du har funderingar på att hyra ut den ? Du kan tjäna pengar på din fastighet när du inte använder den själv. Många tycker det är ett problem att hitta rätt person eller företag för att sköta detta.
Vi på CasaLasDunas har stor erfarenhet i fastighetsuthyrning. Efter att du har bestämt dina villkor och ditt pris, ordnar vi resten. Vi håller dig uppdaterad om uthyrningsperioder och överenskommet belopp förs över till ditt konto. Städning vill bli ordnad av oss, och självklart ser vi efter underhållet av din fastighet. Detta är ett enkelt sätt att tjäna extra pengar och om din fastighet är bebodd innebär det även mindre chans för inbrott.


Hyra ut din fastighet.
Lite extrapengar till dina lån eller en semesterresa. Men vad med alla mina saker, vad för sorts människor vill hya min fastighet ? Vilket pris skall jag ta, och vad vill hyrestagarna ha för förväntningar ? Detta är frågor du ställer dig själv. Du kan självklart hyra ut själv till släkt och vänner, men du behöver fortfarande någon nära till hands som kan kolla att allt fungerar. Vi kan hjälpa dig med alla dina frågor.

Städservice
Vår städservice använder endast utbildad personal för att säkerställa att din bostad är tip top när gästerna anländer för sin vistelse, och när de har åkt. Vår tvättservice är också tillgänglig.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer