Köpa Hus Utomlands 2017

     


Vi är ett familjeföretag som för 16 år sedan började med uthyrning av fastigheter på Costa Blanca. Efterhand kom frågan upp om vi kunde hjälpa de kunder som hyrt en vistelse hos oss om vi även kunne hjälpa till att köpa en bostad. Vi känner till området, vet var det finns  trevliga ställen och vet var de de bästa områderna finns för de som vill göra en investering.
 
På mässan får du en presentation av vårt team och vi försöker att svara på alla dina frågor så bra som vi kan. Att köpa fastighet på Costa Blanca är inget man gör ensam, vi råder och hjälpa dig genom hela processen från A till Ö. Och även efter ett köp hjälper vi dig vidare.
En gång kund alltid kund.
 
I vår monter kan du lämna uppgifter om vad du söker så att vi kan ta fram de fastigheter som uppfyller din kravprofil. Har du en viss fastighet du önskar få mer information om, kommer vi att skicka dig denna information.

 

Letar du efter en bostad i utlandet? Eller söker du råd om detta? Besök oss på utställningen. Oavsätt om det är ditt drömhus, en lägenhet eller ett hus på landet. På mässan Köpa Hus Utomlands hjälper vi dig  ta reda på alla möjligheter.
 

SECOND HOME BEURS
Flanders Expo Gent - 11, 12, 13 Feb 2017
Gratis inbjudan
 
Bo Utomlandsmässan
Stockholmsmässan, 18-19 February 2017
Gratis inbjudan
 
SECOND HOME BEURS
Jaarbeur Utrecht - 10, 11, 12 Mrt 2017
Gratis inbjudan
 
Bo Utomlandsmässan
Svenska Mässan, Gothenburg, 4-5 March 2017
Gratis inbjudan
 

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer