Köpa Hus Utomlands 2017

     


Vi är ett familjeföretag som för 16 år sedan började med uthyrning av fastigheter på Costa Blanca. Efterhand kom frågan upp om vi kunde hjälpa de kunder som hyrt en vistelse hos oss om vi även kunne hjälpa till att köpa en bostad. Vi känner till området, vet var det finns  trevliga ställen och vet var de de bästa områderna finns för de som vill göra en investering.
 
På mässan får du en presentation av vårt team och vi försöker att svara på alla dina frågor så bra som vi kan. Att köpa fastighet på Costa Blanca är inget man gör ensam, vi råder och hjälpa dig genom hela processen från A till Ö. Och även efter ett köp hjälper vi dig vidare.
En gång kund alltid kund.
 
I vår monter kan du lämna uppgifter om vad du söker så att vi kan ta fram de fastigheter som uppfyller din kravprofil. Har du en viss fastighet du önskar få mer information om, kommer vi att skicka dig denna information.

 

Letar du efter en bostad i utlandet? Eller söker du råd om detta? Besök oss på utställningen. Oavsätt om det är ditt drömhus, en lägenhet eller ett hus på landet. På mässan Köpa Hus Utomlands hjälper vi dig  ta reda på alla möjligheter.
 

SECOND HOME BEURS
Flanders Expo Gent - 11, 12, 13 Feb 2017
Gratis inbjudan
 
Bo Utomlandsmässan
Stockholmsmässan, 18-19 February 2017
Gratis inbjudan
 
SECOND HOME BEURS
Jaarbeur Utrecht - 10, 11, 12 Mrt 2017
Gratis inbjudan
 
Bo Utomlandsmässan
Svenska Mässan, Gothenburg, 4-5 March 2017
Gratis inbjudan
 

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer