En glimt av vad vi erbjuder

 

Moderna hem från CasaLasDunas.
CasaLasDunas har en mängd olika erbjudanden, av vilka vi här endast visar ett litet urval.
CasaLasDunas erbjuder ett brett sortiment av moderna bostäder från lägenheter med gemensam pool till stora villor med havsutsikt och privat pool. Hos CasaLasDunas har vi även ett utbud av tomter i såväl nora som södra Costa Blanca där vi kan bygga din villa helt efter dina önskomål.


Nieuwbouw bij Caslasdunas

Exclusivt från CasaLasDunas
Letar du efter något som ingen annan har. Det hittar du hos oss på CasaLasDunas. Med andra ord fastigheterna som CasaLasDunas är ensamma om. För de flesta av dessa objekt, som med designer och moderna villorna kan vi tillhandahålla en brosjyr med detaljert information, lämna bara en förfrågan via vår hemsida och få en blick av vad CasaLasDunas kan göra för dig.
Vår service tar inte slut när du köpt en bostad av oss. Vår slogan är – engång kund, alltid kund.


Exclusief bij casalasdunas

Hos CasaLasDunas kommer du uppleva helheten, som instruktioner för skötsel av dina nya pool, erbjudanden på möbelpaket, uthyrningsmöjligheter och avtal med hantverkare. Detta innebär att du får allt under samma tak, med en speciell kontaktperson och inte längre behöver leta runt på egenhand.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer