En glimt av vad vi erbjuder

 

Moderna hem från CasaLasDunas.
CasaLasDunas har en mängd olika erbjudanden, av vilka vi här endast visar ett litet urval.
CasaLasDunas erbjuder ett brett sortiment av moderna bostäder från lägenheter med gemensam pool till stora villor med havsutsikt och privat pool. Hos CasaLasDunas har vi även ett utbud av tomter i såväl nora som södra Costa Blanca där vi kan bygga din villa helt efter dina önskomål.


Nieuwbouw bij Caslasdunas

Exclusivt från CasaLasDunas
Letar du efter något som ingen annan har. Det hittar du hos oss på CasaLasDunas. Med andra ord fastigheterna som CasaLasDunas är ensamma om. För de flesta av dessa objekt, som med designer och moderna villorna kan vi tillhandahålla en brosjyr med detaljert information, lämna bara en förfrågan via vår hemsida och få en blick av vad CasaLasDunas kan göra för dig.
Vår service tar inte slut när du köpt en bostad av oss. Vår slogan är – engång kund, alltid kund.


Exclusief bij casalasdunas

Hos CasaLasDunas kommer du uppleva helheten, som instruktioner för skötsel av dina nya pool, erbjudanden på möbelpaket, uthyrningsmöjligheter och avtal med hantverkare. Detta innebär att du får allt under samma tak, med en speciell kontaktperson och inte längre behöver leta runt på egenhand.

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer