Nya projekt på Costa Blanca och Costa Calida.

 

Längs hela Costa Blanca och Costa Calida, startar en mängd nya projekt dagligen. Underbara lägenheter nära Medelhavet och med gemensam pool. Priser från 65 000 euro för en lägenhet med 2 sovrum vid golf anläggningen på Mar Menor.

Golf aan Costa Blanca

Men en moderne villa med pool kan fortfarande köpas för ett överkommligt pris på den spanska kusten. Vi kan även bygga en en villa helt efter dina specifikationer och på en tomt du själv har valt ut.

Alle dessa projekt byggs med material av topp kvalietet och med modernaste teknologien . De fleste villor har trädgård, en stor terrasse eller en takterrass i områderna nära Medelhavet eller golf anläggningarna.


Nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Calida

Vet du att vi även kan hyra ut din nyköpta fastighet. CasaLasDunas har sin egen uthyrningsavdelning där vi gärna tar på oss att hyra ut din fastighet när du åker hem. Din fastighet vill bli vårdad och kommer inte stå tom. För inte att snacka om hyresinkomsten. Du är välkommen med förfrågan om våra villkor för att hyra ut din fastighet.

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer