Nya projekt på Costa Blanca och Costa Calida.

 

Längs hela Costa Blanca och Costa Calida, startar en mängd nya projekt dagligen. Underbara lägenheter nära Medelhavet och med gemensam pool. Priser från 65 000 euro för en lägenhet med 2 sovrum vid golf anläggningen på Mar Menor.

Golf aan Costa Blanca

Men en moderne villa med pool kan fortfarande köpas för ett överkommligt pris på den spanska kusten. Vi kan även bygga en en villa helt efter dina specifikationer och på en tomt du själv har valt ut.

Alle dessa projekt byggs med material av topp kvalietet och med modernaste teknologien . De fleste villor har trädgård, en stor terrasse eller en takterrass i områderna nära Medelhavet eller golf anläggningarna.


Nieuwbouw aan de Costa Blanca en Costa Calida

Vet du att vi även kan hyra ut din nyköpta fastighet. CasaLasDunas har sin egen uthyrningsavdelning där vi gärna tar på oss att hyra ut din fastighet när du åker hem. Din fastighet vill bli vårdad och kommer inte stå tom. För inte att snacka om hyresinkomsten. Du är välkommen med förfrågan om våra villkor för att hyra ut din fastighet.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer