Moderna villor

     

Moderne villa Costa Blanca

Moderne nieuwbouw Costa blanca

Villa Costa Blanca

 

 

Längs hela den gröna kusten upp till norra Costa Blanca kan vi erbjuda en mångfald av magnifika tomter där vi kan bygga din egenritade, moderna villa helt efter dina personliga önskomål . Vare sig du söker efter ett romantiskt läge i bergen med panoramavyer över havet eller om du föredrar ett enplanshus med promenadavstånd till stranden och alla bekvämligheter, allt är möjligt.

Vi har ett flertal redan färdigbyggda villor, men normalt bygger vi efter våra kunders specifikationer och önskomål på deres egen tomt.

Alla fastigheter byggs helt efter de senaste bestämmelser och riktlinjer, vilket innebär solpaneler för varmvatten, ventilation för kök och badrum och i övrigt först klassigt material. Klick nedan för att läsa mer om specifika projekt eller kontakta oss för olika lösningar.


Broschyrer kan fås på förfrågan.


Detta är en förkortad versjon av vad vi erbjuder. För en komplett broschyr, skicka ett email till  info@casalasdunas.nl.

 

Urval av moderna villor på Costa Blanca
 

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer