Moderna villor

     

Moderne villa Costa Blanca

Moderne nieuwbouw Costa blanca

Villa Costa Blanca

 

 

Längs hela den gröna kusten upp till norra Costa Blanca kan vi erbjuda en mångfald av magnifika tomter där vi kan bygga din egenritade, moderna villa helt efter dina personliga önskomål . Vare sig du söker efter ett romantiskt läge i bergen med panoramavyer över havet eller om du föredrar ett enplanshus med promenadavstånd till stranden och alla bekvämligheter, allt är möjligt.

Vi har ett flertal redan färdigbyggda villor, men normalt bygger vi efter våra kunders specifikationer och önskomål på deres egen tomt.

Alla fastigheter byggs helt efter de senaste bestämmelser och riktlinjer, vilket innebär solpaneler för varmvatten, ventilation för kök och badrum och i övrigt först klassigt material. Klick nedan för att läsa mer om specifika projekt eller kontakta oss för olika lösningar.


Broschyrer kan fås på förfrågan.


Detta är en förkortad versjon av vad vi erbjuder. För en komplett broschyr, skicka ett email till  info@casalasdunas.nl.

 

Urval av moderna villor på Costa Blanca
 

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer