Arkitektritade villor

 

En modern arkitektritad villa på en tomt med magnifik utsikt över dalen och Costa Blancas kustlinje är en dröm du kan förverkliga i samarbete med Casa Las Dunas. Det finns en hel del olika förslag och planlösningar för olika villor, med t ex skarpa linjer och stora fönsterpartier vilket är optimalt för naturligt ljusinsläpp och för att integrera utomhusterrassen och den fantastiska havsutsikten med vardagsrummet.Villorna består vanligtvis av ett vardagsrum, kök med skafferi, takterrass, 2 – 3 sovrum varav ett med separat badrum medan det finns ytterligare ett badrum med dusch för de andra sovrummen. Naturligtvis finns det uteplats med pool. Parkeringsplats kan kan placeras endast ett par steg från ytterdörren. Källare med garageplats är ytterligare en av många möjligheter.

Du kan komma med alla dina önskomål medan vi tillsammans arbetar med vår arkitekt, för att designa en villa som uppfyller dina specifikationer. Så snart kontraktet är skrivet har du ett nyckelfärdigt hus inom 12 månader.

Några utsökta exempel på arkitektritade villor
 

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer