Arkitektritade villor

 

En modern arkitektritad villa på en tomt med magnifik utsikt över dalen och Costa Blancas kustlinje är en dröm du kan förverkliga i samarbete med Casa Las Dunas. Det finns en hel del olika förslag och planlösningar för olika villor, med t ex skarpa linjer och stora fönsterpartier vilket är optimalt för naturligt ljusinsläpp och för att integrera utomhusterrassen och den fantastiska havsutsikten med vardagsrummet.Villorna består vanligtvis av ett vardagsrum, kök med skafferi, takterrass, 2 – 3 sovrum varav ett med separat badrum medan det finns ytterligare ett badrum med dusch för de andra sovrummen. Naturligtvis finns det uteplats med pool. Parkeringsplats kan kan placeras endast ett par steg från ytterdörren. Källare med garageplats är ytterligare en av många möjligheter.

Du kan komma med alla dina önskomål medan vi tillsammans arbetar med vår arkitekt, för att designa en villa som uppfyller dina specifikationer. Så snart kontraktet är skrivet har du ett nyckelfärdigt hus inom 12 månader.

Några utsökta exempel på arkitektritade villor
 

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer