Tomter

 

CasaLasDunas erbjuder ett brett utbud av tomter eller markområden där du kan bygga ditt drömhus. T ex en tomter från 500 m2, i utkanten av bostadsområderna i La Marina där CLD gruppen kan förverkliga ditt drömhus. Eller en tomt på 2565 m2 nära toppen av en ås med en 320 graders utsikt, vilket är en mycket bra placering för att bygga ett modernt hus.

 

I den moderna delen av Residencial l’Almunia har vi några riktigt fint placerade tomter med en fantastisk panoramautsikt mot havet. Dessa har redan alla anslutningar för vatten, el och gas klara. Den minsta av dessa tomtar är 800 m2 och kostar € 86 544.


Nära den alltid livliga staden Benidorm, har vi tomtar från 600 m2 som kostar € 94 000 till 813 m2 som kostar € 127 400. Dessa byggklara tomtar ligger i en stad full offentliga inrättningar, som sportsanläggningar, lekplatser stora p platser etc. Vi har olika förslag på villor som passar dessa tomter. Eller föredrar du något mer avsidesliggande i ett lugnt område som Orba där tomten ligger endast ett stenkast från centrum, på norra Costa Blanca med en imponerande utsikt över dalen mot havet. Här har vi ett antal tomter med möjlighet att bygga souteränghus.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer