Exklusivt för CasaLasDunas

 

CasaLasDunas har gott om exklusive erbjudanden. När du söker en bostad som är lite utöver det vanliga, en bostad helt anpassad efter din smak i utförande och design, då har du en dröm som vi kan förvärkliga.

exclusief bij CasaLasDunas

Som ett av få byggföretag på Coata Blanca och Costa Calida, vi har möjlighet att bygga exklusivt för dig. Vare sig du söker en härlig platt tomt på södra kanten av Costa Blanca eller en tomt på toppen av ett berg med fantastisk utsikt över havet på norra Costa Blanca. Samarbetet med CasaLasDunas ger oss möjlighet att bygga anpassade hem i varje hörn av Spanien.
 

Vi erbjuder även möbelpaket som kan hjälpa dig i inredningsprocessen.
 

Vårt team erbjuder sin stora erfarenhet och personliga bemötande till kunderna genom hela planerings och byggprocessen. Vi har tomter i många olika områden och regioner  och vi kan göra förfrågningar efter den rätta tomten, som uppfyller dina önskomål och budget.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer