Exklusivt för CasaLasDunas

 

CasaLasDunas har gott om exklusive erbjudanden. När du söker en bostad som är lite utöver det vanliga, en bostad helt anpassad efter din smak i utförande och design, då har du en dröm som vi kan förvärkliga.

exclusief bij CasaLasDunas

Som ett av få byggföretag på Coata Blanca och Costa Calida, vi har möjlighet att bygga exklusivt för dig. Vare sig du söker en härlig platt tomt på södra kanten av Costa Blanca eller en tomt på toppen av ett berg med fantastisk utsikt över havet på norra Costa Blanca. Samarbetet med CasaLasDunas ger oss möjlighet att bygga anpassade hem i varje hörn av Spanien.
 

Vi erbjuder även möbelpaket som kan hjälpa dig i inredningsprocessen.
 

Vårt team erbjuder sin stora erfarenhet och personliga bemötande till kunderna genom hela planerings och byggprocessen. Vi har tomter i många olika områden och regioner  och vi kan göra förfrågningar efter den rätta tomten, som uppfyller dina önskomål och budget.

Senaste nytt


Bostad på Costa Blanca
Att skaffa sig en extra bostad i Spanien har gått från en dröm till att bli verklighet för allt fler skandinaver senaste året

Wednesday, 21 December, 2016
Läs mer

Dinosaurierna
Dinosaurierna kommer till Torrevieja Europas største utställning med 20 olika dinosaurier i verklig storlek.

Friday, 5 August, 2016
Läs mer

Fastighetsförsäljningen
Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året.

Friday, 8 July, 2016
Läs mer

Nu har sommaren kommit
Nu är här gott och vamt. I början på veckan visade termometern mellan 30 – 35 grader flera dagar i rad.

Friday, 17 June, 2016
Läs mer