Fastighetsförsäljningen i Torrevieja ökar kraftigt

 

Senaste året har försäljningen av bostäder i Torrevieja ökat med hela 67 %. Första kvartalet i år såldes hela 1416 bostäder mot bara 848 samma period förra året. En ökning som få andra Spanska städer kan visa till, och totala antalet försäljningar slås bara av storstäder som Madrid, Barcelona, Valencia och Sevilla. Totalt i Spanien ligger ökningen på ca 20 %.

Även för Orihuela Costa är siffrorna mycket bra med 1026 sålda bostäder, totalt 2442 sålda bostäder för Torrevieja och Orihuela Costa – 65 % av alla sålda bostäder i Alicante provinsen. På CasaLasDunas märkar vi tydligt av denna ökningen. Dels genom att efterfrågan totalt ökar kraftigt, men vi ser det även tydligt på ökningen av antalet nybyggnadsprojekt och att en hel del av dessa snabbt säljer slut. Vi märker det även tydligt på att det så kallade ”prutmånet” som förr kunde vara på upp till 15 – 20 % på begagnade bostäder nu nästan är borta.

Så nu är rätta tifället då priserna fortfarande är attraktiva och det finns många fina objekt. Har ni bokat in en resa hit under sommaren? Hör gärna av er om era önskomål och berätta om era sökkriterier om ni vill boka in en visning. Jag hjälper er gärna att finna er drömbostad.

Senaste nytt


Semester 2017
Har du bokat din sommar semester för 2017. Vi har fortfarande några lägenheter och villor lediga under sommaren, men det gäller att vara snabbt ute om ni vill ha de bästa lägena vid stranden eller centralt i staden.

Friday, 7 April, 2017
Läs mer

Bo utomlands mässa
Nästa helg, 18 och 19 februari är det dags för årets första BO UTOMLANDS mässa i Stocholm. Den flyttar i år till Älvsjömässan, där du hittar CasaLasDunas i monter 13 vid ingången till seminariehallen.

Wednesday, 15 February, 2017
Läs mer

Svenska namn i Spanien
Calle, visst är det fantastiskt att så många gator i Spanien är uppkallade efter dig?!

Friday, 3 February, 2017
Läs mer

Prata med experterna
Olika forum och bomässor erbjuder en mängd information om att bo utomlands

Friday, 27 January, 2017
Läs mer